Löydä täydellinen verkkotunnuksesi välittömästi

Löydä suosittuja huipputason verkkotunnuksia lyömättömillä hinnoilla

Etsitkö verkkotunnusta?

Please enter your domain name. Please enter your domain name.

Search results for

Loading results

Domain Names

Suositut huippudomainit juuri sinulle

Helppo Domain- hallinta

Oli sinulla sitten vain yksi verkkotunnus tai tuhansia, voit hallita niitä kaikkia helposti asiakasportaalissamme.

Muistilista parhaan verkkotunnuksen valintaan

Verkkotunnuksestasi tulee tärkeä osa brändiäsi, joten se kannattaa valita huolellisesti harkiten. Sinun tulisi tietää ominaisuudet, jotka muodostavat loistavan verkkotunnuksen. Alla olevat vinkit auttavat sinua pääsemään alkuun, kun olet valitsemassa yrityksellesi parasta verkkotunnusta.

Mieleenpainuva

Aluksi verkkotunnuksesi tulee olla mieleenpainuva. Helposti muistettavat verkkotunnukset ovat tarttuvia, ja ne on helppo lausua ja kirjoittaa. Mieleenpainuva verkkotunnus on helpommin jaettavissa. Ihmiset jakavat todennäköisemmin linkin sivustollesi tai puhuvat sivustostasi jonkun tuntemansa kanssa.

Kuvaileva

Ihannetapauksessa verkkotunnuksesi olisi yrityksesi nimi. Yrityksen nimen käyttäminen ei kuitenkaan aina ole mahdollista. Esimerkiksi jos yrityksesi nimi on todella pitkä tai jos nimi on jo toisen yrityksen käytössä. Tällöin on hyvä valita yrityksen nimen lyhenne tai toimintaa muutoin kuvaileva verkkotunnus.

Ainutlaatuinen

Suurin osa yhden sanan verkkotunnuksista on jo käytössä, mikä tarkoittaa, että sinun on ehkä oltava luova. Voit yrittää luoda oman sanasi yhdistämällä kaksi sanaa (YouTube). Voit myös muokata jo olemassa olevaa sanaa lyhentämällä (Flickr), vaihtamalla kirjoitusasua tai muodostaa kokonaan uuden sanan (Groupon). Mitä tahansa päätätkin valita, yritä keksiä jotain ainutlaatuista.

Ilmainen WordPress-siirto

Autamme sinua siirtämään verkkosivustosi vanhalta palveluntarjoajaltasi ylläpitoomme ilman lisäkuluja. Vaihtoehtoisesti voit palauttaa verkkosivustosi varmuuskopion ohjatun palautustoiminnon avulla.

Scroll to Top