Määritelmät ja oikeudelliset viittaukset

Tämä verkkosivusto (tai tämä sovellus)

Omaisuus,  joka mahdollistaa Palvelun tarjoamisen.

Omistaja (tai me)

Lanetti – Luonnollinen henkilö(t) tai oikeushenkilö, joka tarjoaa tämän verkkosivuston ja/tai palvelun käyttäjille.

Käyttäjä (tai sinä)

Luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka käyttää tätä verkkosivustoa.

Palvelu

Tämän verkkosivuston tarjoama palvelu näissä ehdoissa ja tällä verkkosivustolla kuvatulla tavalla.

Eväste

Eväste on tietojono, jonka verkkosivusto tallentaa vierailijan tietokoneelle ja jonka vierailijan selain toimittaa verkkosivustolle aina, kun vierailija palaa.

Rekisterinpitäjällä,

tarkoitetaan GDPR:ssä (Yleinen tietosuoja-asetus) Yhtiötä oikeushenkilönä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

Henkilökohtaiset tunnistetiedot

Viittaa kaikkiin tietoihin, jotka tunnistavat tai joita voidaan käyttää tunnistamaan, ottamaan yhteyttä tai paikantamaan henkilö, jota kyseiset tiedot koskevat, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, nimi, osoite, puhelinnumero, faksinumero, sähköpostiosoite, taloudelliset profiilit, sosiaaliturva numero ja luottokorttitiedot. Henkilökohtaiset tiedot eivät sisällä tietoja, jotka on kerätty anonyymisti (eli ilman yksittäisen käyttäjän tunnistamista) tai demografisia tietoja, joita ei ole liitetty tunnistettuun henkilöön.

Tietosuojaseloste sivustolle www.lanetti.fi

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelyjämme, jotka koskevat tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua.

Tämä sovellus kerää käyttäjiltä joitain henkilötietoja.

Omistaja ja rekisterinpitäjä

Lanetti

Omistajan yhteyssähköposti

info@lanetti.fi

Saatamme kerätä käyttäjäprofiilin perustietoja kaikilta käyttäjiltämme. Keräämme käyttäjiltämme seuraavat lisätiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite, sosiaalisen median profiilitiedot, jotka Käyttäjä aikoo ostaa tai myydä.

GDPR:ssä henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia sinuun liittyviä tietoja, kuten nimeä, tunnistenumeroa, sijaintitietoja, verkkotunnistetta tai yhtä tai useampaa fyysistä, fysiologista, geneettistä, henkistä, taloudellista, kulttuurista tai sosiaalista identiteettiä.

Henkilötietoja käsitellään ja säilytetään niin kauan kuin tarkoituksenmukaisesti on tarpeellista.

Joten:

Omistajan ja Käyttäjän välisen sopimuksen täyttämiseen liittyviin tarkoituksiin kerätyt henkilötiedot säilytetään, kunnes sopimus on täysin täytetty.

Omistajan oikeutettuja etuja varten kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen tällaisten tarkoitusten toteuttamiseksi. Käyttäjät voivat löytää erityisiä tietoja Omistajan oikeutetuista eduista tämän asiakirjan asianomaisista osioista tai ottamalla yhteyttä Omistajaan.

Omistajalle voidaan antaa lupa säilyttää henkilötietoja pidempään aina, kun Käyttäjä on antanut suostumuksensa tällaiseen käsittelyyn, niin kauan kuin suostumusta ei peruuteta. Lisäksi Omistaja voi olla velvollinen säilyttämään henkilötietoja pidempään aina, kun se on tarpeen lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi tai viranomaisen määräyksestä.

Säilytysajan umpeuduttua Henkilötiedot poistetaan. Näin ollen tiedonsaantioikeutta, oikeutta tietojen poistamiseen, oikaisuoikeutta ja oikeutta tietojen siirrettävyyteen ei voida panna täytäntöön säilytysajan umpeutumisen jälkeen.

Suoran tiedonkeruumme lisäksi kolmannen osapuolen palvelutoimittajamme (kuten luottokorttiyhtiöt, selvityskeskukset ja pankit), jotka voivat tarjota sellaisia ​​palveluita kuin luotto-, vakuutus- ja sulkupalveluja, voivat kerätä näitä tietoja käyttäjiltämme. Emme hallitse sitä, kuinka nämä kolmannet osapuolet käyttävät tällaisia ​​tietoja, mutta pyydämme heitä paljastamaan, kuinka he käyttävät käyttäjiltä heille toimittamia henkilötietoja. Jotkut näistä kolmansista osapuolista voivat olla välittäjiä, jotka toimivat vain linkkeinä jakeluketjussa eivätkä tallenna, säilytä tai käytä niille annettuja tietoja.

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä näkyvät alla:

Analytics

Tämän osion sisältämien palveluiden avulla Omistaja voi seurata ja analysoida verkkoliikennettä, ja niitä voidaan käyttää käyttäjien käyttäytymisen seuraamiseen.

Google Analytics (Google LLC)

Google Analytics on Google LLC:n tarjoama verkkoanalyysipalvelu. Google käyttää kerättyjä tietoja seuratakseen ja tutkiakseen tämän verkkosivuston käyttöä, laatiakseen raportteja toimistaan ​​ja jakaakseen ne muiden Googlen palvelujen kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainosten kontekstualisointiin ja personointiin.

Käsitellyt henkilötiedot: Evästeet, Käyttötiedot

Käsittelypaikka : Yhdysvallat – TietosuojakäytäntöOptout

Käytämme henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja verkkosivuston mukauttamiseen, asianmukaisten palvelutarjousten tekemiseen ja osto- ja myyntipyyntöjen täyttämiseen verkkosivustolla. Saatamme lähettää käyttäjille sähköpostia verkkosivustolla olevista tutkimus- tai osto- ja myyntimahdollisuuksista tai verkkosivuston aiheeseen liittyvistä tiedoista. Voimme myös käyttää henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja ottaaksemme yhteyttä käyttäjiin vastauksena tiettyihin tiedusteluihin tai toimittaaksemme pyydettyjä tietoja.

Voimme käyttää henkilötietojasi myös muihin syihin, kuten kaupallisiin tarkoituksiin (kuten tämän asiakirjan kohdassa “Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä” on mainittu), sekä noudattaaksemme lakia ja puolustaaksemme oikeuksiamme toimivaltaisille viranomaisille, jos oikeutemme ja etumme ovat uhattuna tai kärsimme todellista vahinkoa. Emme käytä henkilötietojasi erilaisiin, toisiinsa liittymättömiin tai yhteensopimattomiin tarkoituksiin ilmoittamatta sinulle.

Voimme jakaa henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja ja/tai koottuja tietoja käyttäjistämme, mukaan lukien käyttäjiemme demografiset tiedot, tytäryhtiöidemme ja kolmansien osapuolien myyjien kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kieltäytyä tietojen vastaanottamisesta tai siitä, että me tai mikä tahansa puolestamme toimiva virasto ottaa sinuun yhteyttä.

Yritys käyttää uudelleenmarkkinointipalveluita mainostaakseen sinulle sen jälkeen, kun olet käyttänyt palveluamme tai vieraillut. Me ja kolmannen osapuolen toimittajamme käytämme evästeitä ja ei-evästetekniikoita auttaaksemme meitä tunnistamaan laitteesi ja ymmärtämään, kuinka käytät palveluamme, jotta voimme parantaa palveluamme vastaamaan kiinnostuksen kohteitasi ja tarjota sinulle mainoksia, jotka todennäköisesti kiinnostavat sinua enemmän. 

Nämä kolmannen osapuolen toimittajat keräävät, tallentavat, käyttävät, käsittelevät ja siirtävät tietoja toiminnastasi Palvelussamme tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti, jotta voimme:

  • Mittata ja analysoida liikennettä ja selaustoimintaa palvelussamme
  • Näyttää tuotteidemme ja/tai palveluidemme mainoksia sinulle kolmansien osapuolien verkkosivustoilla tai sovelluksissa
  • Mittata ja analysoida mainoskampanjoidemme tehokkuutta

Jotkut näistä kolmannen osapuolen toimittajista voivat käyttää ei-evästetekniikoita, joihin evästeitä estävät selaimen asetukset eivät välttämättä vaikuta. Selaimesi ei ehkä salli sinun estää tällaisia ​​teknologioita. Voit käyttää seuraavia kolmannen osapuolen työkaluja kieltäytyäksesi keräämästä ja käyttämästä tietoja kiinnostukseen perustuvan mainonnan tarjoamiseen:

Voit kieltäytyä kaikesta personoidusta mainonnasta ottamalla käyttöön mobiililaitteesi tietosuojaominaisuudet, kuten Limit Ad Tracking (iOS) ja Opt Out of Ads Personalization (Android). Katso lisätietoja Mobiililaitteesi ohjejärjestelmästä.

Voimme jakaa tietoja, kuten hajautettuja sähköpostiosoitteita (jos saatavilla) tai muita Palvelussamme kerättyjä online-tunnisteita, näiden kolmansien osapuolien kanssa. Tämän ansiosta kolmannen osapuolen toimittajamme voivat tunnistaa ja toimittaa sinulle mainoksia eri laitteissa ja selaimissa. Lisätietoja näiden kolmannen osapuolen toimittajien käyttämistä teknologioista ja niiden laitteiden välisistä ominaisuuksista on alla lueteltujen kunkin toimittajan tietosuojakäytännössä.

Google Ads (AdWords) Google Ads Remarketing on Google LLC:n tarjoama uudelleenmarkkinointi- ja käyttäytymiskohdistuspalvelu, joka yhdistää tämän sovelluksen toiminnan Google Ads-mainosverkostoon ja DoubleClick-evästeeseen. Käyttäjät voivat estää Googlen evästeiden käytön mainosten personointiin käymällä Googlen mainosasetuksissa… Tietosuojakäytäntö – Opt Out.

Lanetin keräämät henkilökohtaiset tunnistetiedot tallennetaan turvallisesti, eivätkä ne ole kolmansien osapuolten tai Lanetin työntekijöiden saatavilla, muutoin kuin yllä mainittuun käyttöön.

Käyttäjät voivat kieltäytyä vastaanottamasta ei-toivottuja tietoja tai yhteydenottoja meiltä ja/tai myyjiltämme ja tytäryhtiöiltämme vastaamalla sähköpostiin ohjeiden mukaisesti tai:

  • Lähettämällä pyynnön sähköpostitse ositteeseen info@lanetti.fi

Evästeitä käytetään useista syistä. Käytämme evästeitä saadaksemme tietoa käyttäjiemme mieltymyksistä ja heidän valitsemistaan ​​palveluista. Käytämme evästeitä myös turvallisuussyistä suojellaksemme käyttäjiämme. Esimerkiksi, jos käyttäjä on kirjautunut sisään ja Verkkosivusto on käyttämättömänä yli 10 minuuttia, kirjaamme käyttäjän automaattisesti ulos. Käyttäjien, jotka eivät halua, että heidän tietokoneilleen asetetaan evästeitä, tulee asettaa selaimensa estämään evästeet ennen www.lanetti.fi -sivuston käyttöä.
Haittapuolena on, että tietyt Verkkosivuston ominaisuudet eivät välttämättä toimi kunnolla ilman evästeiden apua.

Palveluntarjoajamme käyttävät evästeitä, ja nämä evästeet voidaan tallentaa tietokoneellesi, kun vierailet verkkosivustollamme. Löydät lisätietoja käytetyistä evästeistä evästeasetukset -ponnahdusikkunasta.

Lanetti käyttää seuraavia kirjautumistietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen; IP-osoitteet, Internet-palveluntarjoajat ja selaintyypit. Analysoidakseen trendejä, hallinnoidakseen verkkosivustoa, seuratakseen Käyttäjien liikkeitä ja sivustonkäyttöä sekä kerätäkseen laaja-alaisia demografisia tietoja.

Lanetti on solminut ja tulee jatkossakin solmimaan kumppanuuksia ja muita yhteistyösopimuksia useiden myyjien kanssa. Tällaisilla palveluntarjoajilla voi olla pääsy tiettyihin henkilökohtaisiin tunnistetietoihin, koska heidän on tiedettävä pohjatietoja käyttäjistä palvelun kelpoisuuden arvioimiseksi. Tietosuojakäytäntömme ei kata näiden tietojen keräämistä tai käyttöä.

Henkilötietojen luovuttaminen lain noudattamiseksi. Julkaisemme henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja noudattaaksemme oikeuden määräystä tai haastetta tai lainvalvontaviranomaisen pyyntöä luovuttaa tietoja. Julkaisemme myös henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, kun se on kohtuudella tarpeen Käyttäjiemme turvallisuuden suojelemiseksi.

Kaikki työntekijämme tuntevat turvallisuuspolitiikkamme ja -käytännömme. Käyttäjiemme henkilökohtaiset tunnistetiedot ovat nähtävissä vain rajoitetulla määrällä päteviä työntekijöitä, joille on annettu salasanalla pääsy tietoihin. Auditoimme turvajärjestelmäämme ja -prosessejamme säännöllisesti. Arkaluonteiset tiedot, kuten luottokorttinumerot tai sosiaaliturvatunnukset, on suojattu salausprotokollalla, joka suojaa Internetin kautta lähetettyjä tietoja. Vaikka ryhdymme kaupallisesti kohtuullisiin toimenpiteisiin suojatun sivuston ylläpitämiseksi, sähköinen viestintä ja tietokannat ovat alttiita virheille, peukaloimisille ja murtautumisille, emmekä voi taata tai luvata, että tällaisia ​​asioita ei koskaan tapahdu, emmekä ole vastuussa käyttäjille mikäli näin tapahtuu.

GDPR:n tietosuoja

Yritys sitoutuu kunnioittamaan henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja takaamaan, että voit käyttää oikeuksiasi.
EU:n alueella Sinulla on tämän tietosuojakäytännön ja lain nojalla oikeus:

  • Pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi. Oikeus päästä käsiksi, päivittää tai poistaa tietoja, jotka meillä on sinusta. Aina kun mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista suoraan tilisi asetusosiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota yhteyttä meihin ja autamme sinua. Tämän ansiosta voit myös saada kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi.
  • Pyytää oikaisemaan hallussamme olevia sinua koskevia henkilötietoja. Sinulla on oikeus saada kaikki hallussamme olevat sinua koskevat puutteelliset tai epätarkat tiedot oikaistuiksi.
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Tämä oikeus on olemassa, kun luotamme oikeutettuun etuun käsittelymme oikeudellisena perustana ja sinun erityisessä tilanteessasi on jotain, minkä vuoksi haluat vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tällä menettelyllä. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Pyytää henkilötietojesi poistamista. Sinulla on oikeus pyytää meitä hävittämään tai poistamaan henkilötietosi, kun meillä ei ole perusteltua syytä jatkaa niiden käsittelyä.
  • Pyytää henkilötietojesi siirtoa. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, joiden käyttöön annoit meille alun perin suostumuksen tai  tietoja joita käytimme sopimuksen tekemiseen kanssasi.
  • Peruuttaa suostumuksesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön koska tahansa. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle pääsyä tiettyihin Palvelun toimintoihin.

Voit käyttää pääsy-, oikaisu-, peruutus- ja vastustusoikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä. Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin vastaamme tällaisiin pyyntöihin. Jos teet pyynnön, yritämme parhaamme vastata sinulle mahdollisimman pian.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Jos olet Euroopan talousalueella (ETA), ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen ETA-alueella saadaksesi lisätietoja.

Käyttäjät voivat ottaa meihin yhteyttä päivittääkseen henkilökohtaisia ​​tunnistetietojaan tai korjatakseen mahdolliset epätarkkuudet

  • Sähköpostilla info@lanetti.fi

Tarjoamme käyttäjille mekanismin henkilökohtaisten tunnistetietojen poistamiseksi/deaktivoimiseksi verkkosivuston tietokannasta ottamalla yhteyttä asiakastukeemme. Varmuuskopioiden ja poistotietueiden vuoksi voi kuitenkin olla mahdotonta poistaa käyttäjän merkintää säilyttämättä joitakin jäännöstietoja. Henkilö, joka pyytää henkilökohtaisten tunnistetietojen deaktivointia, poistattaa nämä tiedot toiminnallisesti, emmekä myy, siirrä tai käytä kyseiseen henkilöön liittyviä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja millään tavalla jatkossa.

Tässä ovat tiivistettynä oikeudet, jotka sinulla tietosuojalain nojalla on:

  • Oikeus päästä käsiksi omiin tietoihin
  • Oikeus tietojen oikaisuun
  • Oikeus poistaa tiedot
  • Oikeus rajoittaa käsittelyä
  • Oikeus vastustaa käsittelyä
  • Oikeus tietojen siirtoon
  • Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle
  • Oikeus peruuttaa suostumus

Ilmoitamme käyttäjillemme tietosuojakäytäntömme muutoksista julkaisemalla muutokset verkkosivustolla. Jos kuitenkin muutamme tietosuojakäytäntöämme tavalla, joka saattaa aiheuttaa sellaisten henkilökohtaisten tunnistetietojen paljastamisen, joita käyttäjä on aiemmin pyytänyt olemaan paljastamatta, otamme yhteyttä kyseiseen käyttäjään, jotta tällainen käyttäjä voi estää tällaisen paljastamisen.

Muuta

www.lanetti.fi sisältää linkkejä muille sivustoille. Huomaa, että kun napsautat jotakin näistä linkeistä, siirryt toiselle verkkosivustolle. Suosittelemme lukemaan näiden linkitettyjen sivustojen tietosuojaselosteet, sillä niiden tietosuojakäytännöt voivat poiketa meidän periaatteistamme.

Maximum Effort Ay (2937256-1)

Pesispolku 2 A1, 11130 Riihimäki

info(@)lanetti.fi

tuki(@)lanetti.fi

+358 45 160 7888 (vain tekstiviestit)

ALV-numero: FI29372561

Viimeksi muokattu 11.4.2022

Vieritä ylös