Yrityssähköpostin isännöinti

Rakenna menestyvä yritys käyttämällä Lanetin yrityssähköpostiosoitetta, joka on varustettu omalla verkkotunnuksellasi!

Ammattimainen sähköpostin isännöintipalvelu

2€ /kk

Aloittelija

Ihanteellinen aloittelijoille / henkilökohtaisille verkkosivustoille

5€ /kk

Pro

Paras keskivertosivustoille

10€ /kk

Yritys

Suosituin paketti

Pysy aikataulussa, pysy järjestyksessä

Suunnittele tapaamiset, aloita videoneuvottelut ja hallitse yhteystietojasi sisäänrakennetun kalenterin ja yhteystietosovellusten avulla.

Kulkee mukanasi kaikkialle

Lanetti-sähköpostin avulla voit pysyä yhteydessä milloin tahansa ja missä tahansa työskentelet. Se toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla ja liikkeellä ollessasi Android- ja iOS-sähköpostiohjelmien kanssa.

Vaivaton turvallisuus

Saat mielenrauhan Lanetin edistyneillä suojaustoimenpiteillä, jotka ovat käyttössä sen omilla palvelimilla. Ne suojaavat tiliäsi roskapostilta ja viruksilta, toimien haittaohjelmia, kiristysohjelmia, tietojenkalasteluhyökkäyksiä sekä muita turvallisuusriskejä vastaan.

Turvallinen ja vahva 2FA

Valitse webmailin 2FA-vaihtoehdoista — U2F (yleinen 2nd Factor) ja TOTP (Time-based One-Time Password).

Tuhti roskapostisuojaus

Nauti superturvallisesta sähköposti-isännöinnistä, joka sisältää ilmaisen roskapostisuojauksen jokaisen viestin suojaamiseksi.

Ilmaiset edelleenlähetysosoitteet

Näytä entistä uskottavammalta ja käytä ammattimaista sähköpostiosoitettasi luodaksesi aliaksia (myynti@yrityksesi.fi, tilit@yrityksesi.fi) – kaikki liitettynä yhteen postilaatikkoon.

Usein Kysytyt Kysymykset

Aivan kuten web-hostingissa, sähköpostin isännöinti on isännöinti- tai sähköpostiyrityksen tarjoama palvelu mukautettuja verkkotunnuspohjaisia sähköpostitilejä varten. Useimmat yritykset periaatteessa vuokraavat tilaa sähköpostipalvelimella asiakkaille ja hoitavat sitten sähköpostin lähettämisen ja vastaanottamisen.

Ammattimainen sähköpostimme on kuitenkin enemmän kuin pelkkä varasto- ja toimituspalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman integraatio- ja yhteistyöominaisuuksia tuottavuuden ja tiimin tehokkuuden parantamiseksi.

Sähköpostin isännöintiyritys määritellään yleensä MX-tietueilla, jotka osoittavat saapuvat sähköpostit tietylle palveluntarjoajalle – joka sitten käsittelee nämä viestit. MX-tietueiden löytämiseksi on suoritettava MX-haku. Jos sähköpostiosoitteesi on esimerkiksi omanimi@omaverkkotunnus.com, sinun on etsittävä MX-tietueita verkkotunnuksellesi.

Ilmaiset online-palvelut, kuten MXtoolbox, antavat sinulle luettelon MX-tietueista, jotka tarjoavat yleensä palveluntarjoajan nimen ja vastaavat IP-osoitteet. Joskus verkkotunnuksella voi kuitenkin olla mukautettu verkkotunnuspohjainen sähköpostin MX-tietue (esim. mail.yourdomain.com). Jos näin on, sinun tulee myös suorittaa Whois-haku yhdestä IP-osoitteesta. Tämä antaa sinulle sähköpostipalveluntarjoajan nimen. Ilmaisten verkkopalveluiden, kuten Network Toolsin, käyttö sopii tähän erinomaisesti.

Nykyään brändiluottamuksen ja -tietoisuuden luominen on ratkaisevan tärkeää. Kuka tahansa voi luoda ilmaisen sähköpostitilin. Muokattu sähköpostiosoite, jossa on oma verkkotunnuksesi, erottaa sinut roskapostittajista ja huijareista ympäri maailmaa! On olemassa lukuisia tutkimuksia ja kyselyjä, jotka osoittavat, että asiakkaat tekevät todennäköisemmin liiketoimintaa ammattisähköpostiosoitteita käyttävien kanssa! Useimmat web-isännöintipalveluntarjoajat, mukaan lukien Lanetti, antavat jopa ilmaista verkkotunnuspohjaista sähköpostia, kun olet verkkosivujen ylläpitoasiakkaana.

Tietysti! Sähköpostin isännöintisuunnitelmissamme on sisäänrakennettu siirtotyökalu, jonka avulla voit helposti siirtää sähköpostitietoja alustallemme. Jos joudut jossain vaiheessa vaikeuksiin siirrossa, omistautunut asiakasmenestystiimimme on valmiina auttamaan sinua!

Jokainen sähköpostin isännöintisuunnitelma on täysin yhteensopiva minkä tahansa mobiililaitteen tai sähköpostiohjelman kanssa. Lanetti-sähköposti toimii natiivisti Apple- ja Android-laitteiden mobiilisovelluksissa.

Scroll to Top