Huippulaatuinen ylläpito kaikkien ulottuvilla.

Nauti lukuisista verkkosivustojen isännöintivaihtoehdoista, 99,9 %:n käyttöaikatakuusta, ilmaisesta SSL-sertifikaatista sekä helpoista WordPress-asennuksista yhdellä alustalla. Nopea, turvallisempi ja mielettömän helppo…

Visiomme

Helppo ylläpitoalusta kaikille.

Lanetti on osa Maximum Effort Ay:n luovaa ekosysteemiä, jonka tehtävänä on tehdä verkkosivustojen ylläpidosta ja suunnittelusta helppoa kaikille.

Maximum Effort Ay on vuonna 2018 perustettu yksityinen suomalainen yritys. Tarjoamme tällä hetkellä isännöintiratkaisuja kolmessa datakeskuksessa eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Suomi, Saksa ja Yhdysvallat.

Tehtävämme

Uusimmalla tekniikkalla pitkäikäisyyteen

Tavoitteenamme on tarjota nopea, luotettava ja mukautuva web-hosting-palvelu yksityishenkilöille ja pienille yrityksille, joka on helppo ja edullinen verkkosivustosi koosta riippumatta, erinomaisella asiakaspalvelulla ja tuella.

Saavuttaaksemme nämä tavoitteet innovoimme ja päivitämme palveluitamme jatkuvasti ilman lisäkustannuksia asiakkaillemme ja varmistamme, että pidämme kaiken toiminnassa kellon ympäri.

Pienet ja keskisuuret yritykset voivat suunnitella ja toteuttaa ammattimaisen verkkosivuston ilman kokemusta sivustosuunnittelusta käyttämällä uutta sivustorakentajaamme. Kaikki Lanetti-tuotteet on suunniteltu tarjoamaan ihanteellinen yhdistelmä ominaisuuksia ja huokeaa hintaa.

Inhimillisyys edellä

Laatupalveluita yksinkertaisesti

Scroll to Top